Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Lokala nätverk hösten 2018

Rådet för trygghet och folkhälsa bjuder tillsammans med mötesplats Svedala Tillsammans in till träffar för "Lokala Nätverk" för att samtala kring trygghet och folkhälsa.

Vad blir möjligt när det offentliga, kommuninvånare och civilsamhället samverkar kring trygghet och folkhälsa? Hur kan vi tillsammans bidra till att kommunen blir en plats där alla känner sig trygga och mår bra? Där vi känner oss trygga och delaktiga, där vi alla trivs och ett samhälle att vara stolta över?

Mötesform Open Space

Vi lyfter blicken mot framtiden och tittar på vad som är möjligt att åstadkomma tillsammans. Vi använder oss av mötesformen "Open Space" där alla har möjlighet att lyfta frågor och förslag att diskutera, och välja att medverka i samtal som engagerar.
Det är kostnadsfritt att delta.

Vem deltar?

Vi bjuder in tjänstepersoner, representanter från Rådet för trygghet och folkhälsa, lokala nätverk och kommuninvånare. Alla som har ett engagemang eller intresse i frågan är välkomna!

Tid och plats

20 september kl 16:30–18:30, Svedala bibliotek
25 oktober kl 16:30–18:30 Bara bibliotek
27 november kl 16:30–18:30, Klågerups bibliotek

Kontakt

För frågor kring Lokala nätverk eller Rådet för trygghet och folkhälsa, kontakta Tomas Djurfeldt, områdeschef Kultur och fritid, på tomas.djurfeldt@svedala.se eller via 040-626 82 46.

För frågor gällande metoden Open Space eller mötesplats Svedala Tillsammans kontakta Amanda Stjärnqvist, mötesplatsutvecklare, på amanda.stjarnqvist@skurup.se eller via 0738-56 09 88.

Välkomna att under hösten 2018 vara med och bidra!

Betalningsmetod

Kostnadsfritt

Arrangör

Rådet för trygghet och folkhälsa (Svedala kommun) och mötesplats Svedala Tillsammans

Sidansvarig: Linda Holst