Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till kalendern

Kom och bli en del av nya mötesplatsen Svedala Tillsammans!

Varje helgfri torsdag kl 16-19 möts Svedala Tillsammans på Svedala bibliotek med utgångspunkt i olika månadsteman. På mötesplatsen Svedala Tillsammans har du möjlighet att vara delaktig i planering och genomförande i så stor grad du själv önskar.

Juni 2018

Hur fungerar vår demokrati

7 juni kl 16–19
Kristina Larsen från Svedala kommun berättar om hur demokratin fungerar och hur det går till att rösta. Efteråt diskuterar vi vilka frågor som vi tycker är viktigast i samhället idag. Välkommen du som röstar för första gången, och du som vill dela med dig av tankar!

Freezone—Barnkonventionen

14 juni kl 16–19
Freezone är en organisation som arbetar kring barns rättigheter. Kom och prata, lär dig mer om barns rättigheter. Freezone är anpassat för alla åldrar och alla språknivåer.

Arbetsmarknadskunskap

21 juni kl 16–19 (Inställt på grund av sjukdom)
Charlotte Ahlberg från Arbete och Integration i Svedala kommun ger tips och råd kring hur du kan ta klivet in på arbetsmarknaden. Vi träffas kl 16:30 utanför Svedala bibliotek och går sedan tillsammans till Svedala Folkets Hus. Vi delar även med oss av råd och tips till varandra.

Allsång i parken med Mötesplats Linden

28 juni kl 16–19
Tillsammans med Mötesplats Linden besöker vi Allsång i parken. Ta med picknickkorg! Vi samlas först på Mötesplats Linden, Lindgatan 3 i Svedala, mellan kl 16:00 och kl 17:45. Där diskuterar vi internationell kommunikation, och därefter går vi tillsammans till Allsången.

Om Svedala Tillsammans

Svedala Tillsammans erbjuder kortare föredrag med olika samhällsaktörer och du kan delta i eftersnack med övriga deltagare. Vid varje tillfälle ges du möjlighet till kreativt skapande på det aktuella temat. För att även du som förälder ska kunna delta erbjuder vi enklare aktiviteter för barn.

Kontakt Svedala Tillsammans

Amanda Stjärnqvist
0738-56 09 88

Facebookgrupp Svedala Tillsammans

Fler datum

Biblioteket i Svedala
Storgatan 27,  Svedala

Webbplats

https://www.facebook.com/groups/2579458795627117/

Åldersgrupp

Alla åldersgrupper

Betalningsmetod

Kostnadsfritt

Arrangör

Kontaktperson

Amanda Stjärnqvist
0738-56 09 88
amanda.stjarnqvist@skurup.se

Sidansvarig: Helga Haavisto