Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till kalendern

Stamps in Svedala 9-10 september 2017

Välkommen till södra Sveriges största frimärks- och vykortsmässa! Helgen 9–10 september 2017 är det dags för 19:e upplagan av mässan Stamps in Svedala. På mässan finns förutom handlarna även Post Nord och Posten Åland.

Svedala Unga Frimärkssamlare är en av Sveriges största och mest aktiva ideella för frimärksintresserade ungdomar i åldern 7-25 år. Varje år arrangerar klubben en frimärks- och vykortsmässa, Stamps in Svedala.

Mässan är södra Sveriges största årligen återkommande frimärks- och vykortsmässa. Mässan lockar varje år flera hundra besökare i alla åldrar, från ung till gammal – här finns något för alla.

Det finns även en cafeteria, ett lotteri samt möjlighet att få information om frimärkssamlande av Svedala Unga Frimärkssamlare och Sveriges Filatelistförbund.

Mässan har fritt inträde och äger rum i Kyrkskolans gymnastiksal, Malmövägen, Svedala. Öppettider är lördag 9 september kl 10–16 och söndag 10 september 10–15. Mer info se www.sufs.se/sis

Posten Åland har i år tagit fram ett utställningsfrimärke och utställningskort till mässan. Detta finns att köpa i Posten Ålands monter.

Kyrkskolans gymnastiksal
Malmövägen 8, Svedala

Webbplats

http://www.sufs.se/sis

Betalningsmetod

Kostnadsfritt

Arrangör

Svedala Unga Frimärkssamlare

Kontaktperson

Bodil Jeppsson
bodil1976@gmail.com

Sidansvarig: Linda Holst