Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Intresseanmälan för timvikarie till förskolan

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Våra förskolors uppdrag är huvudsakligen att lägga grunden för ett livslångt lärande. Tillsammans arbetar vi för att Svedalas förskolor är trygga, roliga och lärorika. Vi lär genom lek för att stimulera våra barns utveckling. Förskolorna i Svedala har ett nära samarbete, vilket ökar det kollegiala lärandet och gynnar vår gemensamma kompetensbank.

Som timvikarie hos oss har du ett mycket viktigt uppdrag som möjliggör att vi ständigt kan behålla verksamhetens trygghet och kvalitet. Att arbeta som timvikarie på våra förskolor innebär att du ersätter ordinarie personal och gör de flesta av personens arbetsuppgifter. Det är viktigt att du kan samarbeta med olika arbetslag, då våra timvikarier arbetar i alla förskolor i Svedala kommun. Som timvikarie arbetar du utifrån din egna tillgängliga tid. Du kommer tillhöra vår vikariepool där våra förskolor bokar in dig till verksamheten utifrån behov. Du anger själv när du kan arbeta och kan då bli inbokad. En perfekt möjlighet för dig som är under utbildning eller önskar arbeta extra inom förskoleverksamhet. Läs om Svedalas arbete att alla våra elever ska lyckas: http://webb2.svedala.se/kvutis/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad förskollärare, studerar till förskollärare eller har en godkänd gymnasieexamen med behörighet att läsa till förskollärare. Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom liknande verksamhet. Som person ska du vara en god förebild för andra och ha enkelt för att samarbeta i mötet med nya personer. Du har ett gott bemötande och förmågan att skapa goda relationer med barnen, vårdnadshavarna och dina kollegor. Vi ser gärna att du vågar ta egna initiativ och inte är rädd för att fråga. Utdrag från belastningsregistret krävs för anställning.

Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid. Skicka gärna in din ansökan snarast då vi tillämpar löpande urval och rekrytering.
Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Intermittent anställning, timavlönad. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-08-13

Kontaktpersoner

Freja Billengren, HR-konsult, 040-6268121
Fackliga kontakter nås via växel, 040-6268000

Sök tjänst