Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Specialpedagog/speciallärare till Marbäcksskolan

Svedala kommun rustar för framtiden. Vi står inför nya utmaningar eftersom Svedala är en växande kommun och behovet av skolor är stort. För att möta detta behov byggs en ny 4-9 skola avsedd för 700 elever. Det är planerat att ta den nya skolan i bruk ht 2018. I samband med detta kommer vi att göra ny skolorganisation med F-3 och 4-9 skolor. Marbäcksskolan kommer då att bli en F-3 skola.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Marbäcksskolan är belägen i den östra delen av Svedala tätort med cirka 440 elever från förskoleklass till skolår 5.
Vi arbetar tillsammans i en lärande organisation där både personal och elever ska se sitt lärande, vara delaktiga och ha en känsla av sammanhang. Vi arbetar för att alla ska lyckas, uppleva ett lustfyllt lärande och känna stolthet. Vi arbetar hälsofrämjande vilket innebär att vi har daglig fysisk aktivitet för våra elever och att vi bedriver ett ständigt pågående värdegrundsarbete för att skapa en trygg skola att vistas i.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av handledning till kollegor samt utredning och undervisning av elever, både enskilt och i grupp. Du kommer ingå i ett av skolornas arbetslag och där ha ett nära samarbete med övriga pedagoger. Du kommer att tillhöra skolans Elevhälsoteam och där arbeta tillsammans med övriga specialpedagoger, rektor, skolsköterska och skolkurator. Du kommer, tillsammans med elevhälsoteamet ha en framträdande roll i kommande organisationsförändring med fokus på lärmiljöer för att skapa tillgängliga och likvärdiga lärmiljöer för alla våra elever.

Kvalifikationer

För att trivas hos oss har du stort engagemang för uppdraget och vill arbeta tillsammans med oss för att alla ska lyckas.

Vi värdesätter att du är en modig, engagerad och öppen person som duktig på att bygga hållbara relationer. Vi söker dig som har grundskollärarexamen med vidareutbildning till specialpedagog eller speciallärare.

Erfarenhet av handledning kring barn med neuropsykiatriska svårigheter, kunskaper kring tal och språk samt erfarenhet kring digitala hjälpmedel är en merit.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde augusti 2017 eller enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-05-31

Kontaktpersoner

Anna Tuvesson, rektor, 0709 478403
anna.tuvesson@svedala.se
Bertil Rantoft, LR, 0705-957702
Camilla Norden, Lärarförbundet, 0709-89646

Sök tjänst