Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Sjuksköterska, natt

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Hemsjukvården i Svedala kommun bedriver verksamhet på särskilt- och ordinärt boende dygnet runt. Hemsjukvården består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter samt fysioterapeuter.

Vår målgrupp är framförallt äldre multisjuka. Som sjuksköterska ansvarar du för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Du bedömer och utför självständigt medicinska behandlingar. I övriga arbetsuppgifter ingår bland annat i handledning till omvårdnadspersonal samt delegeringar. Dokumentationen sker i Procapita plus. Vi erbjuder dig ett varierat och stimulerande arbete.

Inom ramen för vårt kommunala uppdrag är vår målsättning att ge bästa möjliga vård och bemötande till alla som vi möter i vårt dagliga arbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du får gärna ha erfarenhet av arbete inom kommunal hemsjukvård. Du ska kunna arbeta självständigt, vara flexibel samt ha god samarbetsförmåga med kollegor och andra yrkesgrupper internt och externt. Du bör även vara trygg i din yrkesroll och tycka det är stimulerande att röra dig mellan olika verksamheter med ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

B körkort är ett krav för denna tjänst.


Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-05-31

Kontaktpersoner

Kristina Remgren, Enhetschef, 040-626 83 06
Carina Boklund, Vårdförbundet, 0406268342

Sök tjänst