Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Lärare 7-9 MA/NO, Spångholmsskolan

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Mod, engagemang, öppenhet och hållbarhet är skolans ledord. Vi söker nu en lärarkollega som vill vara med i Svedalas arbete bidra till att alla våra elever ska lyckas.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Svedala kommun har en hög målsättning, vår vision är att alla ska lyckas. Vill du vara med och stärka måluppfyllelsen med fokus på elevernas lärande?

Spångholmsskolan är en skola från årskurs 4 till 9 belägen i Bara. Skolan har drygt 350 elever och ett fyrtiotal medarbetare. Spångholmsskolan är en skola med goda resultat och klimatet karaktäriseras idag av personal och elever som arbetar för kunskap i en trygg och glad atmosfär.

I rollen som lärare i matematik och naturorienterande ämnen ansvarar du för undervisning i årskurs 7 till 9 med mentorskap. Vi strävar efter att lära av varandra och vi vill utvecklas tillsammans. Vi arbetar för trygghet och studiero och vi fokuserar nu på att utveckla områden kring elevernas ansvarstagande och anpassad undervisning utifrån elevens behov och förutsättningar.
Som lärare hos oss arbetar du utifrån elevens lärande och förutsättningar mot vår vision - alla ska lyckas.
Läs mer om hur vi arbetar för att alla ska lyckas,
http://webb2.svedala.se/kvutis/

Kvalifikationer

För att trivas hos oss ser och uppmärksammar du förbättringsområden och är duktig på att driva och genomföra förbättringar både i arbetslag och tillsammans med eleverna. Som person är du nyfiken och intresserad av att utvecklas. Du vill arbeta för kollegialt lärande där vi lär av varandra och utvecklas tillsammans.

Möjligheten att prova nya saker i klassrummet är viktigt för dig och du värderar kunskap på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. I ditt mentorskap stöttar och utvecklar du eleverna både utifrån ett grupp- och ett individperspektiv.

Du är legitimerad lärare i matematik och naturorienterande ämnen för årskurs 7 till 9 och vill arbeta med eleven i fokus.

Varmt välkommen med din ansökan.

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-07-24

Kontaktpersoner

Joel Trygg, rektor, 0709-478482
joel.trygg@svedala.se
Camilla Nordén, Lärarförbundet, 0709-896466
Bertil Rantoft, LR, 040-6410860

Sök tjänst