Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Arbetsterapeut till daglig verksamhet

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Daglig verksamhet svarar för att personer med funktionsnedsättning får meningsfull sysselsättning i form av anpassade aktiviteter och förvärvsarbete. Grunden är att stärka individens möjlighet till att bli mer självständig.

Som arbetsterapeut hos oss har du i arbetsuppgifter att utreda och tillämpa individanpassat kognitivt stöd samt upprätthålla och uppdatera arbetsterapeutiska insatser i verksamheten. Tjänsten innebär även att du ska kunna individanpassa och tydliggöra miljö och aktiviteter samt anpassa aktivitetsbalansen utifrån personens behov och önskemål. I dina arbetsuppgifter ingår det även att främja aktivitetsutförande och delaktighet i det dagliga livet ur ett arbetsterapeutiskt perspektiv. På arbetsplatsen arbetar vi med arbetsverktyget FUNCA.

Kvalifikationer

Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut till daglig verksamhet. Som medarbetare hos oss ser vi gärna att du kan arbeta självständigt, är tydlig och drivande. Du har ett pedagogiskt arbetssätt och god samarbetsförmåga med andra yrkesgrupper internt och externt. Vi ser gärna att du är flexibel i dina arbetsuppgifter, tar initiativ och har ett stort engagemang för ditt arbete. B-körkort för tjänsten är ett krav. Erfarenhet av procapita plus ser vi som meriterande.

Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning, dagtid måndag-fredag.
Tillträde från och med 170901 eller enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-05-30

Kontaktpersoner

Benny Andersson, enhetschef daglig verksamhet, 0709-478478

Kristina Remgren, enhetschef hemsjukvård/rehabilitering, 040-6268306

Jeanette Vinje, Sveriges arbetsterapeuter, 040-6268312

Sök tjänst