Stäng
Tillbaka till nyhetslistan

Onsdagsträffen den 30 november är inställd

Publicerad 2022-11-23 kl 12:44

Vi ställer in onsdagsträffen för bygg och miljö och stänger telefonerna för bygglovshandläggare och inspektörer

Den 30 november har våra bygglovshandläggare och byggnadsinspektörer verksamhetsplaneringsdag och vi ställer därför in onsdagens drop-in. Våra handläggare och inspektörer är inte heller tillgängliga via telefon.

Har du däremot frågor om livsmedel, hälsoskydd eller avlopp når du som vanligt våra miljöinspektörer via telefon. Du kan alltid komma i kontakt med oss via mejladressen Registrator.bmn@svedala.se.

Tänk på att vi kan hjälpa dig bättre och snabbare om du är förberedd när du hör av dig till oss. Uppge därför alltid information om din fastighet, eller ett diarienummer om du har ett pågående ärende.

Mer generell information om bygg och miljö hittar du på våra hemsidor:

Vill du begära ut ritningar eller andra handlingar?

Kontakta vår kundservice på kommunen@svedala.se så får du hjälp med ritningar och andra handlingar. Tänk på att du måste veta adress eller fastighetsbeteckning som handlingarna du vill begära ut gäller för, så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Om onsdagsträffar – drop in hos Bygg- och miljöenheten

Varje onsdag kl 15–17 håller Bygg- och miljöenheten öppet hus. Då är du varmt välkommen att träffa våra handläggare, inspektörer och administratörer, som står redo för dina frågor inom till exempel bygglov, enskilt avlopp eller livsmedelstillsyn.