Stäng
Tillbaka till nyhetslistan

Start för onsdagsträffar – boka din tid!

Publicerad 2022-01-12 kl 10:01

Nu kör vi ingång våra onsdagsträffar igen, med start den 12 januari. Välkommen att träffa våra bygglovshandläggare, byggnadsinspektörer och miljöinspektörer på bygg- och miljöenheten. De står redo för dina frågor inom till exempel bygglov, enskilt avlopp eller livsmedelstillsyn. Just nu kör vi med fasta tider för att hålla nere smittspridningen, så glöm inte att boka din tid!

Onsdagsträffarna sker varje onsdag mellan kl 15 och 17 på kommunhuset, Åbjörngatan 7 i Svedala. Boka din tid på telefon 040-626 80 00 eller besök kundservice i kommunhuset. Följande tider går att boka:

  • Onsdag kl 15:00
  • Onsdag kl 15:30
  • Onsdag kl 16:00
  • Onsdag kl 16:30

För att vi ska kunna träffas fysiskt men hålla nere smittspridningen så tänk på att hålla avstånd till andra, stanna hemma om du känner dig sjuk och tvätta händerna noga!

Kom förberedd

Tänk på att ju mer förberedd du är inför din onsdagsträff, desto bättre kan vi hjälpa dig på plats. Ha därför alltid information om din fastighet eller ett diarienummer för ditt ärende med dig. Mer generell information om bygg och miljö hittar du här:

Ta del av allmänna handlingar

Om du behöver ta del av allmänna handlingar i ett pågående ärende eller äldre handlingar ur vårt arkiv, kontakta kundservice på telefon 040-626 80 00 eller besök oss i kommunhuset.

Sidansvarig: Linda Holst