Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Vi önskar glad påsk

Publicerad 2021-03-31 kl 14:51

Foto: Marie Linnér/Scandinav

Vi går mot vår andra påsk under coronapandemin och vi vill passa på att rikta ett stort tack till alla som gör den här kommunen så fantastisk att leva i. Tack för att du respekterar och fortsätter att följa de rekommendationer och direktiv som finns!

Smittspridningen av covid-19 ligger fortfarande på en hög nivå. Vi måste därför fortsätta att följa rekommendationerna om att inte skapa nya kontakter, att endast umgås med de närmaste, att helst träffas utomhus och att undvika trängsel, samt ta ett personligt ansvar om vi ska resa. Och glöm inte, tvätta händerna!!

Påsken innebär också att kommunen har begränsade öppettider. De flesta av våra verksamheter stänger tidigare 1 april och håller stängt 2 och 5 april. Utanför våra öppettider kan du ändå ringa oss och få information via vår telefonsvarare var du kan vända dig i olika akuta ärenden.

Öppettider och kontaktuppgifter Svedala kommun

Ha en riktigt skön påsk och ledighet, men glöm inte att det är ett kvastavstånd som gäller! ‍

Fira påsken på hemmaplan – tips på lokala aktiviteter

Destination Svedala ger sina bästa tips på lokala aktiviteter som du kan ta del av under påskledigheten, allt från naturupplevelser, matställen till spännande besöksmål och digitala konserter. Och så klart är de under anpassade former. 

Destination Svedala tipsar om påskaktiviteter

Följ även Destination Svedala på Facebook och Instagram för fler lokala tips.

Ungas fritid och biblioteken bjuder också på ett fullspäckat påsklovsprogram som framför allt riktar sig till barn och unga. Vi har samlat alla aktiviteter i kalendern på svedala.se. 

Kalender med påsklovsaktiviteter

Följ Ungs fritid och biblioteken på sociala medier – och i appen Ung i Svedala, för att hålla dig uppdaterad med vad som är på gång under påsklovet. 

@bibliotekenisvedala på Instagram och Facebook.
@ungasfritidisvedalakommun på Instagram och Facebook.

Sidansvarig: Linda Holst