Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Påsklovsaktiviteter för barn och unga

Publicerad 2021-03-25 kl 16:53

Foto: Per Dahl/Scandinav

Nu är det snart dags för ett härligt påsklov med både ledighet och möjligheter till olika aktiviteter. Här tipsar vi om aktiviteter för dig som vill hitta på lite olika saker.

Ungas fritid och biblioteken bjuder som vanligt på ett fullspäckat program av kostnadsfria aktiviteter som sträcker sig mellan 26 mars och 1 april. Aktiviteterna sker utomhus runt om i kommunen men det finns även aktiviteter du kan ta del av hemifrån.

Ungas fritid håller bland annat i både en fotbollsturnering och en pingisturnering men även aktiviteter på temat påsk som tävling i äggmålning och påsktårta samt traditionell äggjakt. 

Biblioteken håller tillsammans med Ungas fritid i ett GPS-quiz. De bjuder också på en digital häxsaga, passande så här inför blåkulla, och för dig som gillar Roblox har du chansen att lära dig att skapa spel via bibiotekets workshop.

Kalender med påsklovsaktiviteter

Följ Ungas fritid och biblioteken i sociala medier

Följ biblioteken och Ungas fritid på sociala medier – och i appen Ung i Svedala, för att hålla dig uppdaterad om vad som är på gång under påsklovet. 

@bibliotekenisvedala på Instagram och Facebook.

@ungasfritidisvedalakommun på Instagram och Facebook.

Sidansvarig: Linda Holst