Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Underhållsarbete på dricksvattenledningen öster om riksväg 108 i Aggarp

Publicerad 2021-06-09 kl 09:47
Uppdaterad 2021-06-09 kl 09:56

Foto: Pixabay

På grund av ett underhållsarbete på ledningsnätet för dricksvatten, kan ett varierande tryck och begränsad tillgång på vatten påverka boende öster om riksväg 108 i Aggarp, Hönsingehus, Elinedal och en del fastigheter på Minnesbergsvägen.

Område som berörs: Boende öster om riksväg 108 i Aggarp, Hönsingehus, Elinedal och en del fastigheter på Minnesbergsvägen.

Påbörjad: 9 juni 2021

Avslutas: Vi beräknar att normalt tryck i vattenledningarna är tillbaka under fredagen den 11 juni. 

Vid höga förbrukningar kan varierande tryck och begränsad tillgång på dricksvattnet förekomma. Vi uppmanar boende i dessa område  att vara sparsamma med vattnet och  inte använda dricksvattnet till bevattning och fyllning av pooler.

Vid behov kan du hämta dricksvatten i vattenkiosken på Verkstadsgatan i Svedala.

När vattnet är tillbaka

Tänk på att inte lämna några kranar öppna för vi släpper på vattnet utan förvarning. Spola ett tag när vattnet är tillbaka, det kan vara grumligt inledningsvis efter ett vattenavbrott.

Anmälan, driftinformation via sms/mejl

Kontakt

Vid frågor kontakta oss på telefon 040-626 80 00 eller kommunen@svedala.se.

Sidansvarig: Ingrid Greén