Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Onsdagsträffen hos bygg och miljö 2021

Publicerad 2021-01-13 kl 08:10

Illustration av hus. Foto: Adobe stock

Onsdagsträffen hos bygg och miljö blev under 2020 inte riktigt som vi tänkt oss, istället för att ses och prata bygg och miljöfrågor över en kopp kaffe fick vi höras eller ses på distans. Under 2021 fortsätter vi att hålla ut och hålla avstånd tillsammans, och från och med 13 januari återupptar vi nu våra onsdagsträffar via telefon.

Varje onsdag kommer vi att sitta redo vid telefonen mellan 15-17 för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Tänk på att ju mer förberedd du är, desto bättre kan vi hjälpa dig. Ha därför alltid information om din fastighet eller ett diarienummer för ditt ärende nära till hands. Har du inte möjlighet att nå oss på onsdagar finns vi tillgängliga både via mejladressen registrator.bmn@svedala.se och via 040-626 80 00 på våra ordinarie telefontider.

Telefontider bygglov

Bygglovshandläggare, byggnadsinspektörer och bygglovsadministratörer

Måndag, tisdag och torsdag kl 10:00–12:00

Våra bygglovshandläggare och byggnadsinspektörer hjälper dig med mer specifika bygglovsfrågor och frågor som rör ett pågående bygglovsärende. Våra bygglovsadministratörer hjälper dig att få ut allmänna handlingar samt svarar på frågor om var ditt ärende befinner sig i handläggningsprocessen.

Telefontider Miljöenheten

Måndag-fredag kl 08:00-16:30

Våra Miljöinspektörer hjälper dig med frågor om exempelvis enkilt avlopp, miljökontroll och tillsynsverksamhet. Vår miljöadministratör hjälper dig att få ut allmänna handlingar.