Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

SommarRock Svedala ställer in

Publicerad 2021-04-30 kl 08:21

Foto: Svedala kommun

Årets SommarRock Svedala ställs in för andra året i rad till följd av coronaviruset. I stället fokuserar arrangörerna på festivalen 2022.

- När corona slog till under förra våren så tvingades nöjessverige in i en dvala, säger Filip Ostrell, pressansvarig för SommarRock Svedala. Vi och alla andra arrangörer fick ställa in och fokusera på 2021. Dessvärre har pandemins grepp om oss varit hårdare än vad vi kunde föreställa oss, återigen är vi i situationen där en festival inte är möjlig att genomföra under rådande omständigheter. Men vi har kraften kvar, vi längtar till dagen då vi återigen kan träffas och tillsammans med våra besökare skapa det där magiska som är SommarRock Svedala.

På grund av coronaviruset och dess verkningar på samhället, har arrangören tagit beslutet att ställa in även SommarRock Svedala 2021.

- Jag har full förståelse för deras beslut. Sommarrocken i Svedala betyder mycket för många Svedalabor. Såväl de som bor här nu, som de som använder Sommarrocksveckan som en helg för att återknyta kontakten med gamla vänner från förr. Jag och många med mig får nu se fram emot Sommarrock 2022, säger Linda Allansson Wester (M), kommunstyrelsens ordförande i Svedala.

Sidansvarig: Linda Holst