Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Så här kan du påverka

Publicerad 2020-10-06 kl 10:48

Foto: AdobeStock

Det finns flera sätt att delta och påverka Svedala kommuns verksamheter. Om du har synpunkter, berätta det för oss! Vi tycker det är värdefullt att få ta del av dina tankar, åsikter eller tips. Det ger oss en chans att bli bättre. Även när du hittar fel på kommunens egendom uppskattar vi att du felanmäler det till oss.

En synpunkt lämnar du när du vill framföra en synpunkt, åsikt eller tips på vår verksamhet när det gäller funktion och kvalitet.

En felanmälan gör du vid fel och brister i utemiljön. Det kan till exempel handla om klotter, trasig belysning eller hål i gatan. Fyll i anmälningsformuläret och markera den exakta platsen för felet på kartan.

Anmälningsformulär för synpunkter och fel

Idé Svedala

Har du förslag på hur kommunens verksamhet och service kan utvecklas och förbättras? Besök Idé Svedala på svedala.se och lämna ditt förslag till kommunens förtroendevalda. Vi publicerar ditt förslag på svedala.se så andra kan rösta för eller emot. Du har också möjlighet att rösta på andras förslag. Ditt förslag ligger öppet i 90 dagar och måste få minst 30 röster för att gå vidare till berörd nämnd.

Lämna förslag till Idé Svedala

Sidansvarig: Linda Holst