Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Underhållsarbete VA Tejarpsdal

Foto: Lars Owesson/Scandinav bildbyrå

Uppdaterad 2020-03-25 Eftersom fler än beräknat blir utan vatten så kommer vi att göra en del av arbetet nattetid. Vi stänger vattnet torsdag 26 mars kl 23.00 till och med fredag 27 mars kl 05.00. Detta innebär även ett sämre tryck i ledningarna på gatorna väster om Tejarpsdalsvägen.

På grund av underhållsarbete på vattenledningssystemet kommer det under vecka 13 och vecka 14 att bli begränsad framkomlighet på Tejarpsdalsvägen. Det innebär också att vattnet kommer att stängas av under vissa perioder.

Vattenavstängningarna beräknas vara mellan klockan 13.00 och klockan 18.00. Vattenavstängningarna kommer att meddelas dagen innan via orange skylt samt genom kommunens tjänst sms eller mejl vid driftstörningar. 

Anmäl dig för att få sms eller mejl vid driftstörningar

Tappa upp vatten för era behov under tiden för vattenavstängningarna. 

 

Typ av driftstörning: Vatten och avlopp

Område som är berört: Domherregränd, Bofinksgränd, Hämplinggränd, Grönfinksgränd, Steglitsgränd och Korsnäbbsgränd. 

Påbörjat: vecka 13

Avslutat: vecka 14

När vattnet är tillbaka

Tänk på att inte lämna några kranar öppna för vi släpper på vattnet utan förvarning. Spola ett tag när vattnet är tillbaka, det kan vara grumligt inledningsvis efter ett vattenavbrott.

Kontakt

Vid frågor kontakta Kundservice på telefon 040-626 80 00.

Publicerad 2020-03-23 kl 10:28
Sidansvarig: Linda Granath
Uppdaterad 2020-03-25 kl 14:17