Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Fri entré till Sommarscen på kommunhusets gård – först till kvarn!

Publicerad 2020-06-23 kl 13:46
Uppdaterad 2020-06-26 kl 10:37

Illustration: Svedala kommun

I år är allt annorlunda – även Sommarscen. Vi flyttar från stadsparken till kommunhusets innergård, men många Svedalabor saknar det gamla upplägget och biljettförsäljningen, där intäkterna går till föreningslivet, har inte gått som förväntat. Det är viktigt att Sommarscen fortsätter att sprida värme och glädje till alla, även i år därför väljer vi att bjuda på evenemanget, alla kvällar!

Du bokar gratisbiljetter hos Svedala bibliotek, telefon 040-626 82 03. Max 4 biljetter per person och kväll. Vi tar inte emot reservationer via mejl eller Facebook.

Hämta bokade biljetter vid entrén till kommunhusets innergård (grinden på kommunhusets kortsida mot gamla småskolan) kl 17:30-17:45 aktuellt datum. Kom i tid, därefter släpper vi biljetterna till andra intresserade. Du som har bokat biljett sedan tidigare hämtar också dina biljetter vid entrén. Först till kvarn gäller - endast 50 personer samtidigt på gården.

Stolar finns på plats. Det är inte tillåtet att ta med egen stol. Gäller dock inte för personer med funktionsvariation.

Har du redan köpt biljett?

Du får pengarna tillbaka om du går till biblioteket i Svedala och visar upp köpt biljett.

Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och låter inte publiken överstiga med fler än 50 personer per kväll. Stolar finns på plats. Det är inte tillåtet att ta med egen stol. Gäller dock inte för personer med funktionsvariation.

Vi ber också publiken att hålla avstånd till varandra. Om du känner minsta sjukdomssymptom, stanna hemma.

Program Sommarscen

Insläpp kl 17:45−18:00 (slut cirka kl 19:30).

Vecka 26

Måndag 22 juni
Allsång

Tisdag 23 juni
Musikquiz

Onsdag 24 juni
Allsång

Torsdag 25 juni
Musikquiz

Vecka 27

Måndag 29 juni
Allsång

Tisdag 30 juni
Musikquiz

Onsdag 1 juli
Allsång

Torsdag 2 juli
Musikquiz

Lilla Sommarscen på Bara idrottsplats

I Bara arrangerar vi lilla sommarscenen med Olof Jennfors och Kristina Helgesen som spelar de mest populära sångerna från filmerna baserade på Astrid Lindgrens berättelser. Med hjälp av piano, gitarr och sång blandar de hej vilt Astrids guldkorn och hoppas att publiken vill sjunga med.

Onsdag 1 juli kl 10:00. Hämta gratisbiljetter på Bara bibliotek.

Sidansvarig: Linda Holst