Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Årets sommarchefer 2020

Publicerad 2020-06-24 kl 15:51
Uppdaterad 2020-06-26 kl 09:27

Sommarcheferna 2020 tillsammans med Alexander Magnusson, rektor Nils Fredriksson Utbildning (NFU), Thomas Carlsson, närings- och turismutvecklare, Birgitta Delring (BP), ordförande kultur- och fritidsnämnden och Tomas Djurfeldt, områdeschef Kultur och fritid. Foto: Svedala kommun

För tredje året i rad erbjuder Svedala kommun ungdomar mellan 15 och 19 år en möjlighet att prova på egenföretagande. Under en utbildningsvecka får ungdomarna lära sig om bland annat idéutveckling, marknadsföring, skatteverket och att planera sitt företag. Under veckorna 26, 27 och 28 driver deltagarna sina företagsidéer.

Vi tackar lokala entreprenörer som inspirerat och stöttat Sommarcheferna under utbildningsveckan samt stöttar upp som mentorer under kommande tre veckor. Stort tack till Rune Nilsson från 2Remmare, Anne Abraham Marbrandt, vd/diplomerad rådgivare för Nyföretagarcentrum Öresund samt Magnus Lindgren från Kafferista.

Ett stort tack till Region Skåne och Sparbanksstiftelsen Skåne vilka bidrar till att skapa Sommarchefen i Svedala 2020!

Årets sommarchefer 2020

AG rengöring – Arvid och Gustaf Nordholm

Vi säljer miljövänligt rengöringsmedel. Vår produkt är innovativ i rengöringsbranschen för den är 100% miljövänlig. Vi erbjuder snabb hemleverans och påfyllning av rengöringsmedlet. Du kan använda vår produkt till att från bilfälgar till grillen. Vårt mål är att sälja rengöringsmedlet så att framtida rengöringsmedel kan vara naturvänliga.

Kontakt
Arvid och Gustaf Nordholm
Telefon: 0707-61 73 32
E-post: gustav.nordholm@gmail.com

Aarons Trädgårdstjänster – Aaron Do

Jag arbetar med att klippa gräsmatta, rensa ogräs, tvätta bilar, putsa fönster och gå ut med hundar i Klågerup. Jag siktar mest på trädgårdsarbeten därav mitt namn.

Art!st!c – Nanna Bara

Jag skapade mitt företag för att jag vill dela med mig av min konst. Att måla och ha konst omkring mig har alltid gjort mig glad och nu har jag bestämt mig för att starta eget företag. Jag hoppas att konsten kan bringa andra lika mycket glädje som den har gjort för mig.

Kontakt
Nanna Bara
E-post: nanna.a.bara@gmail.com

AQUAWARE2020 - Be aware – Josefine Raväng

Aquaware2020 säljer strandhattar och hårhandukar av frottétyg vecka 26, 27 och 28. För varje såld produkt donerar jag 10% till World Maritime University (WMU). WMU är en internationell institution, baserad i Malmö, som arbetar för att skydda havets miljö och säkerheten till havs. Alla produkter är unika och tillverkas av mig Josefine Raväng. Läs mer på Aquaware's Instagram, Facebook och ta gärna kontakt via Gmail.

Kontakt
Josefine Raväng
Instagram och Facebook: @Aquaware2020
E-post: aquaware2020.sommarchefen@gmail.com

BaraS Cykeljour – Samuel Wester Allansson

Jag erbjuder och genomför fullständig översyn av din cykel. Allt från att tvätta cykeln, serva och justera växlarna så väl som bromsarna, byta vajrar, serva lager och laga punkteringar.
Mindre reparationer kan jag göra på plats hemma hos dig för en mindre avgift, mer tidskrävande reparationer och service görs i min verkstad. Säkerställer även att reflexer och belysning fungerar så att du kan cykla på ett säkert och lagligt sätt. Erbjuder även hämtning av cyklar inför större service och reparation för en mindre avgift. Verksam i Bara men även i Klågerup och Svedala, övrigt vid överenskommelse.

Kontakt
Samuel Wester Allansson
Facebook Baras Cykeljour
E-post: barascykeljour@gmail.com
Sms: 0706-59 95 87

ByNordström - Hanna Nordström

Jag heter Hanna Nordström och är sommarchef. Jag gör scrunchies och örhängen till ett bra pris, där en del av intäkterna går till Barncancerfonden. Vid intresse, kika in på mitt Instagramkonto som heter byNordstrom. Där kan du se mina produkter och även beställa. Jag kommer också att stå på Värbytorget i Bara.

Kontakt
Hanna Nordström
Instagram: byNordström

Engelskatik – Elias Wedel

Min företagsidé är att ha en sommarskola eller studdybuddy där jag hjälper ungdomar som har det svårt med matte och engelska. Jag erbjuder både att jag kör hem till kunder och att kunderna kommer hem till mig. Jag har kvar gamla läroböcker på Gleerups som jag har tänkt att använda.

Insecto – Max Dahl och Johannes Nilsson Bremer

Vårt företag Insecto säljer insektshotell. Ett insektshotell är en konstruktion, oftast gjord av trä eller metall som är fyllda med bland annat bamburör, vass, vedklabbar och andra naturliga potentiella föremål där insekter kan vistas. Insektshotellen är till för insekterna att bosätta sig i och få skydd från naturliga fiender som till exempel fåglar som kan äta upp dem men också för att ta skydd från vintern när den väl kommer. Vi har tre standardmodeller av både trä och metall att välja på samt en fjärde modell som du har möjlighet att bygga själv. Då skickar vi ett paket med färdigkapade brädor, träpluggar, metallnät, en liten limtub och instruktioner till bygget. Vill du veta mer har vi både ett Instagram- och Facebookkonto där vi lägger ut bilder på produkterna, deras namn och beskrivning.

Naglar_By_Bianca – Bianca Olsson Bergström

Jag heter Bianca och gör gelénaglar i Bara som en del av Sommarchefen. Du kan kontakta mig på Instagram där jag heter Naglar_by_bianca vid intresse.

Kontakt
Bianca Olsson Bergström
Instagram: Naglar_by_bianca

Trädgårdschefen – Benjamin Flamander Canales

Jag har ett företag som jag kallas för Trädgårdschefen. Där hjälper jag dig med nästan allt du kan tänka dig inom trädgård, så som rensa plattor och klippa gräset.

Kontakt
Benjamin Flamander Canales
E-post: Benjamin.Flamander@gmail.com

Sidansvarig: Linda Holst