Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Svedala deltar i Svenskt Näringslivs utvecklingsprogram

Publicerad 2020-01-02 kl 12:49

Foto: Kentaroo Tryman/Scandinav bildbyrå

Svedala är tillsammans med nio andra kommuner i landet utvalda att under 2020 medverka i Svenskt Näringslivs utvecklingsprogram för ett stärkt företagsklimat. För att få delta krävs att näringslivsfrågor är högt prioriterade i kommunen vilket ligger helt i linje med Svedalas mål att bli en av Skånes tio företagsvänligaste kommuner senast 2022!

– Ett av områdena som prioriteras i Svedala kommun är just näringsliv. Nyligen antogs en strategi som anger fokus för vårt näringslivsarbete och det här utvecklingsprogrammet kommer att ge arbetet en extra skjuts, säger Thomas Carlsson, närings- och turismutvecklare.

Utvecklingsprogrammet innehåller utbildningar, inspiration och träffar för erfarenhetsutbyte med de andra kommunerna som deltar. Det pågår under hela 2020 och både politiker och tjänstepersoner deltar.

Information om våra andra insatser för ett bättre företagsklimat

Sidansvarig: Linda Holst