Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Kulturskolans Digitala adventskalender

Publicerad 2020-12-01 kl 10:17
Uppdaterad 2020-12-01 kl 11:03

Vad har Tomten med sig i säcken? Jo, Kulturskolans Adventskalender! Nu när julen står inför dörren kommer Kulturskolan att ladda upp kortare filmer med musik, dans och animation varje dag likt en adventskalender. I år kan vi inte som tidigare år bjuda in till konserter och uppträdande, så det blir digitala julhälsningar.

Vi har fått tänka om i år och eftersom eleverna på skolan vill skicka sina julhälsningar till alla som bor i kommunen, blir det här ett nytt sätt att mötas.

Första inlägget kommer att publiceras kl. 18.00 ikväll den 1 december på Kulturskolans facebooksida. Där kommer du att kunna se en film varje dag fram till julafton, kl. 18 på vardagar och kl. 10 på helgerna. Bilden som syns innan filmen startar är en enfärgad bakgrund med texten ”Svedala kulturskolas adventskalender 2020”.

Klicka här för att komma till Svedala Kulturskolas facebooksida

Mer om Svedala kulturskola

Skolan erbjuder undervisning till elever i kommunens grundskolor samt elever i gymnasieskolan. Ungdomar som slutat gymnasieskolan kan fortsätta delta i kulturskolans ensembler. Eleven ska vara folkbokförd i Svedala kommun. Elev från annan kommun får delta i undervisningen om eleven går i Svedala kommuns grundskola/gymnasieskola eller påbörjat undervisningen när eleven var folkbokförd i Svedala kommun.Till största delen ligger undervisningen efter skoltid.

Elever som deltar i undervisningen erbjuds minst 28 lektioner under ett läsår. Dessutom ingår aktiviteter som medverkan i föreställningar, uppvisningar, utställningar, läger, resor och projekt.

Läs mer här om hur du anmäler dig till skolan

 

 

 

Sidansvarig: Ingrid Greén