Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Ansök om fondmedel inom Vård och omsorg

Inom Vård och omsorg finns två stiftelser att ansöka om bidrag ur: "Svedala sociala samstiftelse" och "Syskonen Amanda och Gustaf Danielssons i Lilla Bramstorps stiftelse". Båda stiftelserna är till för att främja barn- och ungdomsvård samt att bistå äldre och personer med funktionsvariation. Bidrag utgår inte till ändamål som enligt lag ska tillgodoses med skattemedel.

Om Svedala sociala samstiftelse

För att söka bidrag ur Svedala sociala samstiftelse måste du vara folkbokförd och boende i Svedala kommun. Bidrag kan lämnas till både enskilda personer och organisationer.

Om Syskonen Amanda och Gustaf Danielssons i Lilla Bramstorps stiftelse

För att söka bidrag ur Syskonen Amanda och Gustaf Danielssons i Lilla Bramstorps stiftelse ska du vara folkbokförd i Svedala kommun och boende i före detta Börringe församling. Bidrag kan lämnas till enskilda personer.

Ansökan

Du skickar in din skriftliga ansökan till respektive stiftelse senast 23 november varje år.

Ansök genom vår webbplats, via e-tjänst eller blankett. Om du väljer blankett skickar du den till Svedala kommun, Vård och omsorg, 233 80 Svedala.

Ansökan för respektive stiftelse

Kontakt

För mer information kontakta Ingrid Kjellberg, administratör, telefon 040–626 81 73 eller ingrid.kjellberg@svedala.se.

Publicerad 2019-10-30 kl 17:03
Sidansvarig: Linda Holst