Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Onsdagsträff utan bygginspektörer

Foto: Svedala kommun

På onsdag 20 november är det åter dags för onsdagsträff med Bygg och miljö. Du har möjlighet att träffa och ställa frågor till oss inom områdena bygg och miljö. Just denna onsdag är inte våra bygginspektörer på plats på grund av utbildning. Välkommen att istället träffa våra bygglovshandläggare och miljöinspektörer.

Vad hjälper en bygginspektör till med?

En byggnadsinspektör kan till exempel hjälpa dig med vilka tekniska handlingar som du behöver för ett startbesked och hur du anmäler en eldstad. De hanterar även tillsynsärenden. Välkommen att träffa våra bygginspektörer nästa onsdag, 27 november.

Onsdagsträff på kommunhuset

Kom till kommunhuset i Svedala, Åbjörngatan 7 på onsdag 20 november kl 16-18! Här tar vi emot dig i Kundservice och du får därefter träffa oss inom bygg och miljö. Vi kan även hjälpa dig i Kundservice om du önskar ta del av allmänna handlingar i pågående ärenden eller äldre handlingar ur vårt arkiv. Vill du hellre ringa? Se våra telefontider.

Kom förberedd

Tänk på att ju mer förberedd du är, desto bättre kan vi hjälpa dig på plats. Ha därför alltid information om din fastighet eller ett diarienummer för ditt ärende med dig. Mer generell information om bygg och miljö hittar du på svedala.se.

Om bygga, bo och miljö på svedala.se

Om tillstånd, regler och tillsyn på svedala.se

Telefontider bygglov

Bygglovshandläggare och byggnadsinspektörer

Måndagar kl 10:00–12:00 och torsdagar kl 13:00–15:00.
Våra bygglovshandläggare och byggnadsinspektörer hjälper dig med mer specifika bygglovsfrågor och frågor som rör ett pågående bygglovsärende.

Bygglovsadministratörer

Tisdagar och onsdagar kl 09:30–11:30. 
Våra bygglovsadministratörer hjälper dig att få ut allmänna handlingar samt svara på frågor om var ditt ärende befinner sig i handläggningsprocessen.

Telefontider miljö

Måndag-fredag kl 08:00-16:30 på telefon 040–626 80 00.

Välkommen!

Publicerad 2019-11-18 kl 11:55
Sidansvarig: Linda Holst