Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Om pågående byggprojekt i Bara centrum

Publicerad 2019-11-20 kl 11:52

Foto: Svedala kommun

Vår entreprenör Peab arbetar just nu med att färdigställa 70 bostadsrätter i kvarteret brf. Torggatan i Bara centrum. Vi och Peab är glada över att äntligen få denna del av Bara inflyttad och klar till jul 2019.

Nyligen har Peab rivit sista delen av centrumbyggnaden och förberett för kommande byggnation av vårdcentral och BVC (Barnavårdscentral). De har sökt bygglov och vi hoppas de kan påbörja produktionen snart. Tillsvidare är BVC flyttad till provisoriska lokaler precis bredvid.

De kvarvarande flerbostadshusen, som Peab kallar F2-F3 befinner sig i planeringsstadiet och under våren 2020 vet de mer om dess utformning och tider.

Peab påbörjar arbetet med den upphöjda T-korsningen vid Värbyvägen och Torggatan under början av 2020. Denna skapar en säkrare miljö för er som är gående i området.

Sidansvarig: Linda Holst