Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Delta i vår fotografering av framtidens bilder

Publicerad 2019-05-10 kl 11:48

Illustration: Ranelid reklambyrå

Vill du representera Svedala kommun i bilder som speglar vårt samhälle? Just nu söker vi dig som identifierar dig som kvinna, man eller ingendera, är född utomlands eller i Sverige, har en funktionsvariation eller inte, är ung eller gammal. Vi behöver nya bilder att använda i kommunens informationsmaterial. Du behöver ingen tidigare erfarenhet.

Fotograferingen sker 9-10 juni 2019. Du ställer upp för fotografering i cirka två timmar, vid ett tillfälle (en av dagarna). 

Så här ansöker du

Mejla oss och berätta om dig själv och din bakgrund. Berätta varför du tycker att du ska vara med på våra bilder. Glöm inte att uppge ditt namn, ålder och hur vi kontaktar dig. Skicka gärna med en bild på dig själv. 

  1. Uppge ditt namn, ålder och dina kontaktuppgifter.
  2. Berätta om dig själv och din bakgrund.
  3. Berätta varför du ska var med på bilderna.
  4. Skicka gärna med en bild på dig själv.

Mejla din ansökan till kommunikation@svedala.se. Det går också bra att posta eller lämna din ansökan i Kundservice i kommunhuset eller i Kundservice på Arbete och Integration. Om du har frågor kontakta oss på 040–626 80 00. Vi behöver din ansökan senast 31 maj 2019.

Mer information om ansökan

Vi ser fram emot din ansökan!

Sidansvarig: Linda Holst