Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Anmälan till Sommarkul öppnar 10 maj 2019

Publicerad 2019-05-10 kl 10:12

Foto: Marie Linnér/Scandinav bildbyrå

Idag fredag 10 maj öppnar anmälan till årets Sommarkul i Svedala! Sommarkul, är ett veckolångt arrangemang som vi arrangerar i augusti för barn i årskurs 3-6. Det blir massor med roliga aktiviteter från kommunens föreningsliv. Barnen får prova på olika fritidsaktiviteter, exempelvis parkour, bubble ball, skytte och golf. Sommarkul äger rum under vecka 32, 5–9 augusti 2019.

Anmälan till Sommarkul (Anmälan är öppen 10–31 maj 2019)

Om ansökan

Vi vill vara tydliga med att din anmälan till Sommarkul är just en anmälan. Det är ingen ansökan. Vi har ett begränsat antal platser och använder oss av först till kvarn-principen.  Anmälan är bindande. Sista anmälningsdag är 31 maj 2019.

Vad kostar det att delta i Sommarkul?

Det kostar 500 kr och i priset ingår lunch, Sommarkuls speciella t-shirt samt busstransport från och till Bara, Klågerup och Holmeja. Nytt för i år är att du betalar direkt vid anmälan. Du betalar med kort.

Mer information om Sommarkul

Följ Sommarkul i Svedala på Facebook

Sidansvarig: Linda Holst