Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Nya ABC-föräldraträffar till hösten 2019

Foto: Anna Nordström

Få saker är viktigare än relationen med våra barn. Starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för att skapa trygga och självständiga individer. Det är det ABC-föräldraträffar handlar om. I september startar vi upp nya grupper, en i Bara och en i Svedala. Välkommen med din anmälan!

Alla är vi experter på föräldraskap. Egentligen krävs ingen forskning för att övertyga oss om att bra relationer med våra barn är viktiga. Det vet vi redan. Däremot är det inte alltid så självklart hur vi åstadkommer det. De flesta av oss föräldrar kan känna igen oss i vardagssituationer där relationerna sätts på prov. Hur skapar vi harmoni kring matbordet? Hur undviker vi stressiga situationer? Hur kan vi förebygga konflikter? Hur får vi mer tid till härligt umgänge med våra barn? En sak är säker. Ingen förälder är ensam om dessa funderingar.

Om ABC-föräldraträffar

ABC-föräldraträffar riktar sig till alla föräldrar med barn i åldern 3-12 år. Du får med dig insikter och konkreta tips som underlättar din vardag hemma.

ABC-programmet består av fyra gruppträffar, 2,5 timme varje tillfälle, och en återträff kring var sitt tema. Gruppträffarna leds av utbildade gruppledare och varje grupp har som 10-12 deltagare. På träffarna tar vi del av både varandras erfarenheter och forskning om föräldraskap.

Anmälan och mer information om ABC-föräldraträffar

Publicerad 2019-07-05 kl 11:01
Sidansvarig: Linda Holst