Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Flera gatu- och asfaltarbeten startar 10 juni

Foto: Pixabay

Flera gatu- och asfaltarbeten startar 10 juni och på sina håll behöver parkeringsplatser stängas av fram till slutet av juni. Ett större gatuarbete startar i korsningen Södra infarten/Byggmästargatan i Svedala tätort med omledning av trafiken. Här kan du ta del av vår information.

Gatuarbete med omledning av trafiken Södra Infarten/Byggmästargatan

Vi stänger Byggmästargatans norra anslutning ut mot Södra infarten den 10 juni. Omledning sker via den södra anslutningen till Byggmästargatan. Vi sätter upp trafikljus som ökar säkerheten på platsen. Gående och cyklister kommer fortfarande att kunna passera. 

Omledningen gör vi med anledning av gatuarbete i korsningen Södra infarten/Byggmästargatan. Närliggande busshållplatser kommer inte heller att påverkas.  Vi beklagar eventuella störningar.

Asfaltarbeten

Flera asfaltarbeten startar 10 juni och vi beräknar att de ska vara klara i slutet av juni. I samband med asfaltarbetena skyltar vår entreprenör med avstängningssyltar. 

  • Norra delen av Tallvägen i Klågerup
  • Gamla brandstationens parkeringsplats i Svedala
  • Gång- och cykelväg längs Parkgatan och Åbjörngatan
  • Upphöjningar vid gång- och cykelövergångar vid Långgatan, Floragatan och Almgatan i Svedala
  • Parkeringsplats vid Stålgatan och hela Stålgatan i Svedala

Vi hoppas på din förståelse och beklagar eventuella störningar. 

Publicerad 2019-06-07 kl 10:49
Sidansvarig: Linda Holst