Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Vill du jobba som röstmottagare i allmänna valet till Europaparlamentet i maj 2019?

Logotyp: Valmyndigheten

Välkommen att söka jobbet som röstmottagare till allmänna valet till Europaparlamentet i maj 2019! Vi planerar även att genomföra en kommunal folkomröstning på samma dag som valdagen till Europaparlamentet 26 maj. Då arbetar du som röstmottagare med två val samtidigt.

Söndag 26 maj 2019 är det val till Europaparlamentet. Europarlamentet är ungefär som en riksdag för EU. Medborgare i de olika medlemsstaterna röstar på de politiker som de vill ska representera sitt land EU-parlamentet.

Kommunfullmäktige i Svedala kommun har beslutat att en folkomröstning ska ske när det gäller om en kriminalvårdsanläggning ska etableras i Svedala kommun. Folkomröstningen planeras att hållas i samband med det allmänna valet till Europaparlamentet.

Arbeta som röstmottagare

Vi söker dig som vill arbeta som röstmottagare den 26 maj 2019. Som röstmottagare erbjuder vi dig intressanta och givande dagar samtidigt som du gör en insats för demokratin och samhället.

Välkommen att anmäla ditt intresse som röstmottagare via vår e-tjänst. Här hittar du även mer information om hur det är att arbeta som röstmottagare.

Anmälan ditt intresse som röstmottagare

Publicerad 2019-01-14 kl 13:32
Sidansvarig: Linda Holst