Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Floraparkens förskola flyttar till nya lokaler

Utemiljön på "nya" Floraparkens förskola. Foto: Svedala kommun

På måndag 4 februari hälsar vi barnen från Floraparkens förskola och paviljonger välkomna till sina nya lokaler på Frejagatan 1 i Svedala. De gula byggnaderna som tidigare hette Röda skolan har genomgått en total ombyggnad både in- och utvändigt.

Vi ska städa och tömma ur Floraparkens gamla lokaler i röda tegelhuset på Pilgatan 1 för i augusti ska huset åter tas i bruk. Det är några arbetslag och barngrupper som påbörjar sin verksamhet här under tiden vi bygger upp Åkerbrukets nya förskola.

De yngre barnen på Marbäcks förskola flyttar den 7 februari in i Floraparkens paviljonger, som vi därefter kallar Marbäcks paviljonger. Detta på grund av att deras lokaler i västra delen av Marbäcks förskola blev brandskadade för några veckor sedan.

Publicerad 2019-01-31 kl 11:49
Sidansvarig: Linda Holst