Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Årets första nummer av SvedalaNytt 2019

Foto: Svedala kommun

På fredag 1 februari får du årets första nummer av SvedalaNytt i din brevlåda. I detta nummer berättar vi bland annat om bibliotekens och Unga fritids våraktiviteter samt vad som händer så här i början av kulturåret 2019. Läs SvedalaNytt redan idag, här på webben. Trevlig läsning!

Läs SvedalaNytt februari/mars 2019 via webben (3,8 MB)

Om du har evenemang och aktiviteter på gång som du vill ha med i nästa SvedalaNytt samt i kalendern på svedala.se, fyll i formuläret "Tipsa om aktivitet" på svedala.se. Om du behöver hjälp går det givetvis bra att ringa oss på telefon 040-626 80 00.

Utgivningsplan SvedalaNytt 2019

  • 29 mars (sista materialdag 13 mars)
  • 24 maj (sista materialdag 8 maj)
  • 27 september (sista materialdag 11 september)
  • 25 oktober (sista materialdag 9 oktober)
  • 29 november (sista materialdag 13 november)

Vilka aktiviteter och evenemang marknadsför vi?

Vi marknadsför aktiviteter som äger rum i Svedala kommun. Reklam för företag eller produkter får inte förekomma. Dock kan vi presentera en kommersiell aktivitet om vi bedömer att den är av stort intresse för kommuninvånarna. Vi marknadsför inte aktiviteter som politiska partier arrangerar. Framför allt marknadsför vi aktiviteter och evenemang som kommunen och föreningar arrangerar. Vid plats marknadsför vi även kostnadsfria aktiviteter som privata företag arrangerar. 

Kontakt

Det är Kommunikationsenheten i Svedala kommun som producerar SvedalaNytt. Du når oss på telefon 040-626 80 00 eller via kommunikation@svedala.se.

Publicerad 2019-01-31 kl 15:19
Sidansvarig: Linda Holst