Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Timbuktu & Damn, E-Type och Theoz till SommarRock Svedala!

Timbuktu & Damn uppträder på SommarRock Svedala 2015. Foto: Svedala kommun

Musikföreningen S.M.U.R.F. fortsätter boka fler artister till SommarRock Svedala. Nu kan de med stor glädje presentera Timbuktu & Damn, E-Type och Theoz. Sedan tidigare är Wilmer X, Hoffmaestro och Hasse Andersson klara för årets festival som äger rum 11–13 juli 2019 i Svedala.

Timbuktu & Damn

Säg hej till Jason "Timbuktu" Diakité! Hans karriär började på tidigt 90-tal i Lund, staden där han växte upp. Sedan dess har han släppt ett tiotal album och en hel del singlar som förtrollat hela Sverige. I år kommer han återigen med sitt band "Damn!" till SommarRock Svedala för att sprida glädje och få publiken att gunga.

E-Type

Det var 1994 när E-type började arbeta tillsammans med Denniz Pop och Max Martin som han fick sitt stora genombrott som soloartist. Låten "Set The World On Fire" spelades i varenda radio och på varje disco. Efter det har E-Type släppt låt efter låt som aldrig gjort oss besvikna. I år kommer han tillbaka till SommarRock Svedala, ett disco ni inte vill missa!

Theoz

Det var med appen Musical.ly som Theoz började sin resa som artist. Idag följer över 2,5 miljoner fans honom och älskar varje steg han tar. När han släppte singeln "Het" blev den årets mest sedda video på Youtube i Sverige 2018 och har nu 7 miljoner streams. Nu tar han steget till de fysiska scenerna, Theoz är redo att möta publiken! Är ni på SommarRock Svedala redo att möta Theoz i år?

Musikföreningen S.M.U.R.F. arrangerar SommarRock Svedala 11–13 juli 2019 vid friluftsbadet i Svedala.

Webbplats SommarRock Svedala

Publicerad 2019-02-28 kl 13:25
Sidansvarig: Linda Holst