Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Nominera till årets nätverkare 2019!

Välkommen att skicka in ditt nomineringsförslag till "Årets nätverkare i Svedala 2019". Det är Svedala-Sturup Rotaryklubb som delar ut utmärkelsen.

Priset går till en, max två personer, som är verksamma i Svedala kommun, och som under året och gärna även tidigare aktivt arbetat för att bygga upp eller vidareutveckla ett eller flera personligt eller organiserat nätverk.

Nätverkets inriktning ska vara att skapa eller vidareutveckla kontakten mellan personer inom i första hand Svedala kommun och regionalt.

Nätverk – vad står det för?

Nätverk avser här de kontakter som en person har med andra vare sig det sker genom personliga kontakter eller via internet. Att nätverka innebär att du lär känna eller har kontakter med människor som i sin tur kan bidra till såväl den egna utvecklingen som till övriga i nätverket. Prioritet ges till nätverk som stimulerar yngres studie- eller yrkesval eller medverkar till ökat erfarenhets eller affärsutbyte mellan såväl personer som grupper.

Tidigare mottagare

Anna Murgia, Anders Nissen och Stefan Bauer är tidigare mottagare av utmärkelsen "Årets Nätverkare i Svedala" sedan starten 2015. De tillsammans representerar ett brett spektra av intresseområden.

Nominera senast 26 mars

Utmärkelsen "Årets Nätverkare i Svedala 2019" delar vi vi ut i samband med Svedala Företagsmässa på fredag 12 april 2019. 

Alla är välkomna att skicka in nomineringar, senast 26 mars vill vi ha ditt eller dina förslag. Ange namn på ditt eller dina förslag, nätverk eller verksamhet, kort motivering samt ditt namn, telefon och mejladress.

E-post

ulf.selin@telia.com 

Postadress

Svedala-Sturup RK
c/o Ulf Selin
Bjärshögsvägen 123
233 62 Bara

Publicerad 2019-02-20 kl 17:03
Sidansvarig: Linda Holst