Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Första artisterna bokade till SommarRock Svedala 11–13 juli 2019

Banner: SommarRock Svedala

S.M.U.R.F. (Svedala Musikers Unga RockFörening) arrangerar för 33:e året i rad SommarRock Svedala som äger rum 11–13 juli vid friluftsbadet och Naverlönnskolan i Svedala. Här presenterar vi de första tre artisterna som är bokade till festivalen.

Wilmer X

En ren, oförfalskad kärlek till musik, svängig rythm 'n' blues, skitig garagerock och poprefränger som etsar sig fast i hjärnan är det som kännetecknar bandet. Wilmer X tog under det sena sjuttiotalet sina första stapplande steg som Wilmer Pitt, ett namn vars ändelse ändrades inför släppet av bandets första mini-LP mot det mindre uppseendeväckande X. Därefter var stenen i rullning och 2018 firade de sin musikaliska resa som pågått i hela 40 år!

Spelningen på SommarRock Svedala blir deras enda spelning i södra Skåne sommaren 2019. Detta vill ni bara inte missa!

Hoffmaestro

Äntligen är det dags för Hoffmaestro att inta scenen på SommarRock Svedala igen! Det eviga partytåget rullar vidare med oförändrad kraft! Deras hit "Highway man" har streamats över 50 miljoner gånger. Men trots detta så är det på scen den riktiga magin händer. Tillsammans med publiken lyckas Hoffmaestro lyfta taket vart de än går. I år lyfter de taket med oss, detta vill ni inte missa! Sommaren 2019 kommer vi alla skråla med på en hitkavalkad serverad i rasande tempo.

Hasse Andersson

Vi behöver knappt presentera nästa artist, så hemmavan är han på SommarRock Svedala. Som ung var Hasse Andersson den stora rockstjärnan hemma i Östra Ljungby. Han gick under artistnamnet Rock-Olle och for runt i bygdegårdarna. Flera år senare har flertalet av Hasses sånger blivit stora hits som vi alla kan sjunga med på. Hasse skriver själv det mesta av sitt material vilket har resulterat i cirka 20 album och flera singlar. 2015 gjorde han premiär i Melodifestivalen med låten "Guld och gröna skogar" och slutade på 4:e plats i finalen. Nu får vi på SommarRock Svedala än en gång äran att sjunga med i Hasses folkkära låtar och mysa.

Passa på, det finns ett fåtal förhandsbiljetter kvar, endast 500 kr för alla tre dagarna. 

Köp förhandsbiljett tre dagar 500 kr

Webbplats SommarRock Svedala

Publicerad 2019-02-11 kl 10:48
Sidansvarig: Linda Holst