Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Onsdagsträffar med Bygg och miljö

Personal inom bygg, miljö och administration. Foto: Svedala kommun

Vi vill vara mer tillgängliga för dig som exempelvis funderar på att söka bygglov eller har frågor om enskilt avlopp eller livsmedelstillsyn. Därför startar vi upp drop-in på Bygg- och miljökontoret i form av Onsdagsträffar. Varje onsdag är du välkommen att besöka oss kl 16–18 med start 4 september 2019. Ingen föranmälan krävs. Vi har även uppdaterat våra telefontider.

Kom till kommunhuset i Svedala, Åbjörngatan 7! Här tar vi emot dig i Kundservice och du får därefter träffa en av våra handläggare. Vi kan även hjälpa dig i Kundservice om du önskar ta del av allmänna handlingar i pågående ärenden eller äldre handlingar ur vårt arkiv. Vill du hellre ringa? Se våra telefontider.

Kom förberedd

Tänk på att ju mer förberedd du är, desto bättre kan vi hjälpa dig på plats. Ha därför alltid information om din fastighet eller ett diarienummer för ditt ärende med dig. Mer generell information om bygg och miljö hittar du på svedala.se.

Om bygga, bo och miljö på svedala.se

Om tillstånd, regler och tillsyn på svedala.se

Telefontider bygglov

Vi har åter infört telefontider till bygglovshandläggare och bygglovsadministratörer inom bygglovsärenden.

Måndagar kl 10:00–12:00 och torsdagar kl 13:00–15:00

Våra bygglovshandläggare och byggnadsinspektörer hjälper dig med mer specifika bygglovsfrågor och frågor som rör ett pågående bygglovsärende.

Tisdagar och onsdagar kl 09:30–11:30

Våra bygglovsadministratörer hjälper dig att få ut allmänna handlingar samt svara på frågor om var ditt ärende befinner sig i handläggningsprocessen.

Frågor inom miljöområdet

Måndag-fredag kl 08:00-16:30 på telefon 040-626 80 00.

Välkommen!

Publicerad 2019-08-27 kl 10:37
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2019-08-27 kl 11:56