Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Upprustade lekplatser i Svedala och Skabersjö

Lekplatsen i Skabersjö. Foto: Svedala kommun

Välkommen till våra upprustade lekplatser på Körsbärsgatan och Enskiftesvägen i Svedala samt i Skabersjö! Dessa lekplatser är nu färdigrenoverade och öppna för nya lekar.

Lekplats Körsbärsgatan (Svedala)

Här har vi gjort om hela lekplatsen med nya lekredskap som till exempel klätterställning med rutschbana, sandlåda och gungor. Temat för lekplatsen är energi och vi hoppas alla barn får uppleva det när de leker här. Lekplatsen är också en viktig samlingspunkt för alla som spelar Pokémon-Go.

Lekplats Enskiftesvägen (Svedala)

Här har vi gjort mindre upprustningar av fallskyddsytor och  satt dit en ny klätterställning som gör det möjligt att klättra och leka olika sorters lekar. Lekplatsen är också en viktig samlingspunkt för alla som spelar Pokémon-Go.

Lekplats i Skabersjö

Här har vi gjort mindre upprustningar av fallskyddsytor och satt dit en ny lekställning med klätternät och rutschbana som gör det möjligt att klättra och leka olika sorters lek. Vi har också byggt en ny sandlåda.

Publicerad 2019-08-05 kl 16:01
Sidansvarig: Linda Holst