Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Svedala företagsmässa 12 april 2019

Illustration: Svedala företagsmässa

Välkommen till Svedala företagsmässa 12 april kl 10–16 i Aggarpshallen! Här träffar du duktiga företagare och stödjer entreprenörskapet i kommunen. Svedala företagsmässa är Sveriges största b2b-företagsmässa med över 300 utställare från hela Sverige representerade under samma tak. Det är så klart fritt inträde till mässan!

Svedala företagsmässa är en mötesplats för företag att marknadsföra sig, men också ett forum för inspiration och samtal kring företagande, entreprenörskap och samhällsengagemang.

På plats i Aggarpshallen finns förutom alla företag flera UF-företag som ska visa upp sig inför välkända draknästet. Under dagen kan du även uppleva magishower, prova på att flyga helikopter och segway samt träffa räddningstjänsten och åka upp i deras stegbil. Om du blir hungrig finns både Vismarlövs café & bagarstuga och ett antal foodtrucks på  plats.

Hela programmet för mässdagen hittar du på Svedala företagsmässa webbplats

Träffa kommunen på plats!

Du träffar även oss, Svedala kommun, i en monter på Svedala företagsmässa. Vi diskuterar gärna företagande, skola, turism och arbetsmarknad. För oss är det viktigt att medverka i dessa sammanhang. Att samverka med näringsliv och föreningsliv och möjliggöra mötesplatser där företag inom olika branscher kan skapa affärskontakter och utbyta erfarenheter.  

Detta är en dag du absolut inte vill missa!

Publicerad 2019-04-08 kl 14:24
Sidansvarig: Linda Holst