Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Nytt nummer av SvedalaNytt december 2018/januari 2019

Förstasidan SvedalaNytt december 2018 och januari 2019. Illustration: Svedala kommun

På fredag 30 november får du nya numret av SvedalaNytt i din brevlåda. I detta nummer berättar vi om alla stämningsfulla aktiviteter som sker i jul. Du får också läsa om vad som är på gång i våra olika kommundelar, hur vi ska bli bättre på att göra det enkelt för dig som företagare samt mycket mycket mera. Läs SvedalaNytt redan idag, via webben. Trevlig läsning!

Läs SvedalaNytt december 2018/januari 2019 via webben (1,6 MB)

Om du har aktiviteter på gång som du vill ha med i nästa SvedalaNytt samt i kalendern på svedala.se, fyll i formuläret "Tipsa om aktivitet" på svedala.se. Om du behöver hjälp med formuläret går det givetvis bra att ringa oss på telefon 040-626 80 00.

Vilka aktiviteter och evenemang marknadsför vi i kommunens kanaler?

Vi marknadsför aktiviteter som äger rum i Svedala kommun. Reklam för företag eller produkter får inte förekomma. Dock kan vi presentera en kommersiell aktivitet om vi bedömer att den är av stort intresse för kommuninvånarna. Vi marknadsför inte aktiviteter som politiska partier arrangerar. Framför allt marknadsför vi aktiviteter och evenemang som kommunen och föreningar arrangerar. Vid plats marknadsför vi även kostnadsfria aktiviteter som privata företag arrangerar. 

Kontakt

Kommunikationsenheten i Svedala kommun, telefon 040-626 80 00 eller kommunikation@svedala.se.

Publicerad 2018-11-29 kl 15:07
Sidansvarig: Linda Holst