Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan
Tillbaka till nyhetslistan

Desirée Allerstål fick stjärnuppdraget!

Så här brukar julgranen se ut med stjärnan i topp. Foto: Svedala kommun

När vi lottade bland de förslag på personer som kommit in till oss blev vinnaren av stjärnuppdraget Desirée Allerstål. Desirée har bott många år av sitt liv i Svedala och flyttade hit som 14-åring. För att få närmare till jobbet i Lund bor hon sedan några år i Södra Sandby, men hade gärna kunna tänka sig att flytta tillbaka till Svedala. Föräldrarna och en stor del av släkten bor i Svedala.

- Svedala är en mysig ort där finns en stor gemenskap. Det är väldigt trevligt att träffa folk jag känner igen när jag är i affärer eller på andra platser i Svedala. Varje år är jag på SommarRock och jag har testat på att vara volontär där, vilket varit fantastiskt kul. Jag skulle absolut kunna tänka mig att flytta tillbaka till Svedala, berättar Desiree, som fick det ärofyllda uppdraget att sätta stjärnan i granens topp på Stortorget i Svedala, tillsammans med kommunstyrelsens ordförande Linda Allansson Wester(M).

Publicerad 2018-11-29 kl 11:33
Sidansvarig: Linda Holst