Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till nyhetslistan

SommarRock Svedala firar 30 år med fotoutställning

I år firar festivalen SommarRock Svedala 30 år. För att uppmärksamma detta ställer SommarRock Svedala ut bilder från festivalens 30 år under juli månad på Galleri KVIS i Svedala.

- Det känns nästan omöjligt att summera 30 år som festival, men vi måste försöka, säger Markus Lindberg, festivalgeneral SommarRock Svedala. Det känns otroligt viktigt att låta allmänheten få en bild av allt som hänt och det vi upplevt tillsammans med vår publik under alla dessa år.

Arrangörerna bakom SommarRock Svedala vill med utställningen visa oss hur resan från ett lastbilsflak med lokala musiker, till att bli en av södra Sveriges största ideellt drivna festivaler med internationella rockstjärnor på scenen, har sett ut. De vill visa oss ett axplock av de bilder som tagits på de 436 artister som uppträtt sedan 1987. Visa upp minnesvärda tillfällen som gjort stora avtryck i SommarRock Svedalas historia. Förmedla den speciella SommarRock-känslan som finns på festivalen, den där känslan som blivit deras drivkraft. På detta sätt vill de hylla människor som varit avgörande för att göra detta möjligt, alla fantastiska funktionärer!

Information om datum och tider för fotoutställningen

Publicerad 2017-06-26 kl 11:06
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2017-06-26 kl 11:15