Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till nyhetslistan

Betala med Swish eller kort på friluftsbaden

Barn som dyker i poolen på Friluftsbadet i Svedala. Foto.

Svedalabadet. Foto: Svedala kommun

Välkommen till friluftsbaden i Svedala och Bara som är öppna för säsongen! Nytt för i år är att entréavgiften till baden betalas med kort eller via Swish.

Entréavgiften är 15 kr för barn barn under 18 år och 30 kr för vuxen. Du kan även köpa säsongskort, 150 kr för barn under 18 år och 300 kr för vuxen. Det är inte längre möjligt att betala entré- eller säsongskortavgift med kontanter.

Kioskerna som Svedala Tennisklubb och Bara GIF ansvarar för tar dock endast emot kontanter.

Varför går det inte lägre att betala med kontanter?

I arbetsgivaransvar ingår ansvar för medarbetarnas säkerhet. På kommunens friluftsbad hanteras inträde av ungdomar och kommunen som arbetsgivare måste kunna garantera att ingen utsätts för hot eller rån. Därför arbetar kommunen med att ta bort all kontanthantering och istället införa digitala betalningsmedel. På det här sättet undviker också kommunen att bidra till att någon lockas att begå brott.

En lösning för badgäster som inte har kort eller Swish är att be en vän som har kort eller Swish att genomföra betalningen. För de som badar ofta rekommenderar vi att köpa ett säsongskort så behöver endast en transaktion genomföras.

Mer information om bad i Svedala kommun

Publicerad 2017-06-19 kl 10:34
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2017-06-20 kl 09:39