Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till nyhetslistan

Hej från Nena Ermin, kommunpolisen

Nena Ermin på årets SommarRock Svedala.  Kollage: Svedala kommun, Tobias Annerfeldt samt privat.

Vår kommunpolis Nena Ermin sammanfattar med egna ord sin upplevelse av årets SommarRock Svedala. Hon berömmer arrangemanget och den härliga stämningen och tyckte det var roligt att få en pratstund med er som var där och njöt av festivalen. Ta del av hennes sammanfattning här.

Vilken fin festival vi har haft i helgen! Under tre dagar på årets SommarRock Svedala uppgick publikantalet sammanlagt till cirka 19 000 besökare. Ur polisens synvinkel upplever vi arrangemanget som mycket välordnat med härlig stämning.

I förhållande till antal besökare har vi haft få ingripanden. Självklart har personer omhändertagits för berusning men det får vi räkna med vid sådana tillställningar. Vi har inte haft en enda anmälan om misshandel inne på festivalområdet vilket är värt att lyfta fram.

Det gläder mig att så många av er som var där kom fram till mig för att hälsa och prata en stund. Stort tack till arrangören och alla andra som har bidragit till dessa fina dagar. Jag vill även passa på att önska er en riktigt skön sommar!

Hälsningar från Snezana Ermin (Nena), kommunpolis i Svedala kommun

Publicerad 2017-07-17 kl 10:55
Sidansvarig: Nina Gilljam
Uppdaterad 2017-07-17 kl 11:31