Stäng

Pressinbjudan – Företagssafari med inriktning på besöksnäringen

På måndag är det dags för årets första Företagssafari i Svedala kommun. Representanter från kommunstyrelsen och tjänstepersoner i kommunen besöker då det lokala näringslivet för att få en bättre bild av företagens verksamhet och förutsättningar. Fokus denna gång är besöksnäringen. Tre lokala aktörer är inbjudna för att berätta om utmaningar och framtidsvisioner i en prövande tid. Media hälsas välkomna!

Tid: Måndag den 7 juni kl 8:30–10:00. Programmet börjar med frukost

Plats: På grund av rådande omständigheter får vi låta bussen stå parkerad och i stället träffas under anpassade former i Törringelunds rotunda

Medverkande företag:

  • PGA Sweden  
  • Statarmuseet
  • Törringelund

Från kommunen medverkar bland andra kommunstyrelsens ordförande Linda Allansson Wester (M) och kommundirektör Johan Lundgren.

Anmäl gärna intresse till Daniel Bramsell, pressansvarig på Svedala kommun, daniel.bramsell@svedala.se.

Fakta om Företagssafari  

Svedala kommuns näringslivsenheten gör kontinuerligt företagsbesök i kommunen och ofta är även andra tjänstepersoner och politiker med. Syftet med att besöka företagen i vardagen är att bygga relationer och öka kunskapen och förståelsen för deras villkor och förutsättningar. Näringslivsenheten vill lyssna in synpunkter, framtidsplaner och övriga tankar, men även vilka förväntningar företagen har på kommunen och vad som kan göras bättre.

I Svedala kommun är arbetet med ett gott företagsklimat prioriterat. Kommun har förmånen att ha ett mångfasetterat näringsliv, med ett stort antal småföretagare, där kommunen vill vara en viktig samarbetspart.    

För mer information:

Martin Bard, destinationskoordinator, telefon 0709-47 80 75, martin.bard@svedala.se

Thomas Carlsson, närings- och turismutvecklare, telefon 0709-47 81 46, thomas.carlsson@svedala.se

Publicerad 2021-06-02 kl 09:41
Uppdaterad 2022-12-05 kl 13:33