Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Föräldrastöd

Föräldrastöd är till för dig som är förälder i Svedala kommun. Här kan du läsa om vad som anordnas och görs för att du ska få stöd och uppmuntran i ditt livs viktigaste uppdrag - att vara förälder.

Vill du utvecklas i din föräldraroll?

Att vara förälder är oftast en källa till värme och kärlek men kan också vara svårt och krävande. Ibland kan man behöva stöd och inspiration från andra håll samt träffa andra föräldrar att diskutera med.

Svedala kommun erbjuder olika typer av stöd till dig som förälder med målet att främja barns och ungdomars hälsa. Här kan du hitta kontaktuppgifter till personer i kommunen och länkar till andra arenor om du har frågor eller behöver stöd i ditt föräldraskap.

Folkhälsomyndigheten definierar föräldrastöd som "en aktivitet som ger föräldrar kunskap om barns hälsa, emotionella, kognitiva samt sociala utveckling och/eller stärker föräldrars sociala nätverk."

Publicerad 2016-05-18 kl 16:06
Sidansvarig: Moa Blom
Uppdaterad 2020-06-24 kl 13:08