Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Ledningsarbete Kyrkogatan

Kontakt

Jim Christiansson
Platschef, entreprenör Gösta Ahlqvist AB
0703–37 77 08
Kristian Nilsson
Arbetsledare, entreprenör Gösta Ahlqvist AB
0730–64 64 57
Jörgen Järevang
Projektledare Svedala kommun
040–626 80 00 (även journummer)
kommunen@svedala.se

Nu är arbetet på Kyrkogatan klart och alla avspärrningar är borttagna. Busshållplatsen på Stortorget är öppen och busslinjerna kör åter igen sina ordinarie vägar. På besiktningen av Kyrkogatan noterade vi några anmärkningar. Dessa ska entreprenör Gösta Ahlquist AB åtgärda under den närmaste tiden. Åtgärderna kräver inga större avstängningar men begränsar viss framkomlighet.

Nästa sommar lägger vi ytterligare ett asfaltslager på Kyrkogatan och fram till dess hinner vägen sätta sig.

Vi vill tacka alla er som bor, har verksamhet eller rör sig i området för ert tålamod under arbetets gång. Stort tack!

Aktuellt om arbetet på Kyrkogatan

Utskick till berörda

Informationsmöte 27 november 2018

Välkommen till informationsmöte om arbetet på Kyrkogatan, tisdag 27 november kl 18! Svedala Fjärrvärme och vår entreprenör, som ska utföra arbetet med att byta ledningar, är också på plats.

Vi håller informationsmötet i Naverlönnsalen i Svedala kommunhus. Gå in genom grinden mot Småskolan och upp i trappa B. Naverlönnsalen ligger på tredje våningen.

Få driftinformation via sms eller mejl, när vi stänger av vattnet

Vi informerar i förväg här på webbplatsen svedala.se, Svedala kommuns Facebooksida samt via sms när vi planerar att stänga av vattnet. Passa på att registrera ditt mobilnummer hos oss så att du inte missar viktig information. Entreprenör Gösta Ahlqvist AB informerar ibland endast de boende när det är bara de som är berörda av avstängningarna.

Anmäl dig för att få sms eller mejl vid driftstörningar, som till exempel vattenavstängning

Dagvatten är regn- och smältvatten som leds bort från tak, gator, parkeringar och andra hårdgjorda ytor. 

Spillvatten kan komma från såväl hushåll som industri, biltvättar och andra verksamheter. Spillvatten från hushåll består av spillvatten från toaletter, bad, disk och tvätt. Spillvatten är det som många kallar avloppsvatten.

Publicerad 2018-10-25 kl 16:12
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2019-09-04 kl 15:23