Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Bredband för Företag och fastighetsägare

Företag och fastighetsägare är ett eget kundsegment för de flesta operatörerna på marknaden. Priser för bredband, tv och telefoni samt anslutning till fastigheten skiljer sig från det som erbjuds privatpersoner. Andra krav på tjänsternas tillgänglighet erbjuds oftast, så kallade SLA.

Hur går du till väga?

Börja med att kontakta en eller flera operatörer och berätta vilka tjänster du är ute efter. Operatören kommer kontrollera vad de har för anslutningar i närheten och därefter räkna på en anslutningskostnad och pris för de tjänster du frågat efter.

Operatörer ställer sig ibland olika till att hyra svartfiber av andra nätägare. I flera fall kommer frågan till kommunen som har ett stamnät med flera anslutningsmöjligheter. Vi räknar då på ett installationspris som erbjuds operatören.

Observera att kommunen hyr ut svartfiber till operatörer och inte till slutkunder. Kommunen är vid uthyrning av svartfiber nätägare.

Hittills har följande operatörer varit verksamma i Svedala

Publicerad 2016-06-03 kl 11:18
Sidansvarig: Linda Holst
Uppdaterad 2017-07-05 kl 15:52