Vi använder kakor (cookies) för att följa upp hur du och andra besökare använder webbplatsen. Vår leverantör sammanställer den anonyma informationen. Du kan blockera kakor men då visas detta meddelande igen. Läs mer om kakor på Post- och telestyrelsens webbplats

Jag godkänner
Hoppa till huvudinnehållet Till startsidan

Rådgivning och tips om energi och uppvärmning

Kontakt

Georg Gremsperger
Energi- och klimatrådgivare
0733-41 11 73
georg.energi@spray.se

Vår energi- och klimatrådgivare erbjuder rådgivning och information till dig som enskilda kommuninvånare, föreningar, mindre och medelstora företag samt skolor i energifrågor.

Rådgivningen är gratis och opartisk. Syftet med energirådgivningen är att öka allmänhetens energimedvetenhet. Genom ökad medvetenhet kan du minska ditt hushålls miljöpåverkan, spara energi och pengar. Samtidigt bidrar du till stora besparingar och vinster för samhället. Om vi utnyttjar energiresurserna på ett förnuftigt sätt blir det lättare för framtida generationer.

Energi- och klimatrådgivaren arbetar med upplysning och rådgivning avseende olika tekniska lösningar, lokala förutsättningar, ekonomi samt aktuella bidragsregler.

Kommunens energiplan
Webbplats Elpriskollen 
Om energideklarationer på Boverkets webbplats
Webbplats Konsumenternas Energimarknadsbyrå
Webbplats Energimyndigheten

Energirådgivarna i Skåne

Energirådgivarna i Skåne har en gemensam webbplats där du kan få information om energi och energieffektivisering. Besök gärna Energirådgivarna i Skåne på Facebook och gilla deras sida så får du smarta energispartips direkt ner i telefonen eller datorn.

Webbplats Energirådgivarna i Skåne
Facebooksida Energirådgivarna i Skåne

Publicerad 2016-04-06 kl 12:19
Sidansvarig: Alexandra Pamp
Uppdaterad 2018-03-19 kl 14:48