Svedala kommun logotyp - liggande

Tipsa om evenemang

Vill du marknadsföra ditt evenemang i våra kanaler?

Vänligen fyll i formuläret nedan med information om ditt evenemang. Det är endast evenemang i Svedala kommun som vi publicerar. Reklam för företag eller produkter får inte förekomma. Dock kan ett kommersiellt evenemang som bedöms vara av stort intresse för kommuninvånarna presenteras. Vi marknadsför framför allt kommunens och föreningars evenemang. Vid plats marknadsför vi även kostnadsfria evenemang som arrangeras av privata företag.

Ifyllt formulär skickas till Kommunikationsenheten som godkänner inlägget och publicerar det inom kort i kalendern på svedala.se.

Kalender

Digitala vägskyltar och informationsskärmar

Information om evenemang läggs även ut på digitala vägskyltar och informationsskärmar, som sitter uppsatta runt omkring i kommunen. Här publiceras evenemangen oftast tidigast en vecka före det äger rum. Evenemang som kräver anmälan eller förköp publiceras tidigare. Du kan även få ditt evenemang publicerat i kommunens informationstidning "SvedalaNytt". 

Digitala vägskyltar

Informationsskärmar finns uppsatta bland annat på biblioteken (Bara, Klågerup och Svedala), Svedala Folkets Hus, kommunhuset, Svedala sporthall och på Kuben i Bara.

SvedalaNytt 

Vi förbehåller oss rätten att välja ut evenemang som vi bedömer intresserar många som bor i kommunen och vi prioriterar kommunens och föreningars evenemang.

Kontakt

Kommunikationsenheten
Telefon 040-626 80 00
E-post kommunikation@svedala.se

Tillbaka till Uppleva

 

Tipsa om evenemang – fyll i formulär

Kategorier

Tillfällen för evenemanget

Här kan du lägga till olika tillfällen för evenemanget. Ange en start- och slutdatum samt ev. extra information om tillfället nedan och tryck sedan spara.

(Obligatoriskt fält)
Startdatum Slutdatum Information

Kontaktuppgifterna till uppgiftslämnare

Uppgifter om arrangören