Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till kalendern

Stamps in Svedala

Välkommen den 10-11 september på frimärks- och vykortsmässan Stamp in Svedala, som arrangeras av Svedala Unga Frimärkssamlare.

Svedala Unga Frimärkssamlare är en av Sveriges största och mest aktiva ideella förening för frimärksintresserade ungdomar i åldern 7-25 år. Varje år arrangerar klubben en frimärks- och vykortsmässa, Stamps in Svedala. Mässan är södra Sveriges största årligen återkommande frimärks- och vykortsmässa. Mässan lockar varje år flera hundra besökare i alla åldrar, från ung till gammal – här finns något för alla.

Helgen den 10-11 september 2016 är det dags för 18:e upplagan av mässan Stamps in Svedala. På mässan finns förutom handlarna även Post Nord och Posten Åland. Det finns även en cafeteria, ett lotteri samt möjlighet att få information om frimärkssamlande av Svedala Unga Frimärksamlare och Sveriges Filatelistförbund.

Mässan har fritt inträde och äger rum i Kyrkskolans gymnastiksal, Malmövägen i Svedala. Öppettider är lördag 10 september kl 10-16 och söndag 11 september kl 10-15.

Posten Åland har i år tagit fram ett utställningsfrimärke och utställningskort till mässan. Detta finns att köpa i Posten Ålands monter. Kortet och frimärket föreställer fontänen på stortorget i Svedala.

Kyrkskolans gymnastiksal
Malmövägen 8, Svedala

Webbplats

http://www.sufs.se/sis

Kostnad

Fri entré

Arrangör

Svedala Unga Frimärkssamlare

Kontaktperson

Bodil Jeppsson
0708-13 38 67
bodil1976@gmail.com

Sidansvarig: Linda Holst