Svedala Kommun 40 år Svedala kommun logotyp - liggande
Tillbaka till lediga jobb

Undersköterska till hemtjänsten

Svedala kommun ligger mitt i en pulserande storstadsregion med både Malmö, Lund och Köpenhamn inom räckhåll. Hos oss arbetar du i expansiv kommun som präglas av hållbarhet, öppenhet, engagemang och mod. Vi bygger tillsammans ett fungerande och attraktivt samhälle som står inför många spännande utmaningar framöver. Vård och omsorg kännetecknas av kvalitativ verksamhet med duktiga medarbetare som vill göra skillnad.

Arbetsplats och arbetsuppgifter

Vi är ett härligt gäng som vill bli flera, eftersom vi växer så det knakar. Vi söker dig som brinner för ditt jobb, som tycker om att jobba med människor och du har förmågan att möta våra vårdtagares speciella behov. Vi tycker att ett bra bemötande av våra vårdtagare har högsta prioritet, där varje individs behov tas tillvara.

Vi samlas i vår grupplokal och planerar vårt arbete. Vi jobbar både självständigt och tillsammans när det behövs. Här får du pröva och utveckla dina kunskaper inom både omvårdnad och sjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som gått omvårdnadsprogrammet med specialisering hemsjukvård eller sjukvård eller motsvarande äldre utbildning.

Erfarenhet av liknande arbete är en merit. Du arbetar självständigt och har samtidigt ett gott samarbete med kollegor, brukare, anhöriga och chefer. B-körkort är ett krav. Tjänsten är på 75% dag/kväll och vi arbetar varannan helg.

Vi arbetar för hälsofrämjande arbetsplatser och tillämpar rökfri arbetstid. Urval kommer ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet

Tillsvidareanställning på 75% dag/kväll. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön

Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag

2017-02-27

Kontaktpersoner

Ingegerd Eriksson, enhetschef, 040-6268301
Malin Held, enhetschef, 040-6268302
Kommunal, nås via kundservice, 040-6268000

Sök tjänst